Sanne Psychologie

SiteHeaders-Running1.jpg
"Je geheime wapen zit tussen je oren...

Sportpsychologie

Tijdens een training valt er niets te verliezen. Daarvoor zijn er wedstrijden. Dan komt de mentale spanning om de hoek kijken, dat is ook het mooie. Fysiek sterk zijn is een vereiste, maar er kan gewonnen worden met mentaal sterk zijn.

Sportpsychologie kan helpen om mentaal sterk te zijn op de momenten dat het erop aan komt. Door middel van mentale training kunnen vaardigheden als optimale concentratie, doelen stellen, visualiseren, gedachtetraining en omgaan met spanning getraindworden.

Bij SannePsychologie kun je mentale training volgen. In een intakegesprek gaan we na wat jij nodig hebt om optimaal te kunnen presteren en gaan we hier in een traject van meestal 5-10 sessies mee aan de slag.

Bij SannePsychologie kun je ook terecht als er iets meer nodig is dan alleen mentale training, bijvoorbeeld omdat je je somber of down voelt, continu moe bent, last hebt van faalangst, of je continu gespannen voelt.

Mentale training/ Sportpsychologie wordt meestal niet vergoed door de zorgverzekeraar. Dit is wel het geval als er ook sprake is van een 'diagnose'. Zie 'tarieven'.

SannePsychologie maakt ook deel uit van de TopsportPolis van Zilveren Kruis Achmea.